fıstıklı kasket şapka modeli,örgü kasket şapka,örgü boyunluk

 


yeni bir şapka modeliyle herkese selam.

kış geliyor ve örgü şapka modeli arayanlar için güzel bir şapka modeli bu.

şapkanın yapılışı basit kasket şapka örenler kolayca yapabilirler hemen hemen aynı oluyor

trabzanların ortasından tekrar bir fıstık sırası daha ekleniyor tek fark bu.

şapkaya 7 zincirle başladım 12 fıstık yaptım ikinci sıradada aralara ikişer fıstık yaparak devam ettim üçüncü sırada fıstıklara devam edip aralarına bir trabzan ördüm diğer sıradada

aradaki trabzanı iki olarak artırdım.

bu şekilde devam edip arada 8 trabzan olacak kadar artırdıktan sonra 8 trabzanın ortasınada iki fıstık yaparak devam ediliyor fıtıkların ortasında iki zincir çekiyorum.

5 sıra bu şekilde ördüm artırma olmadan sonrada trabzanları iki kenardanda birer tane eksilttim fıstıklar kalana kadar.sık iğneyi örüp ön kasket yerini örp kıvırıp renki taşla diktim

saç örgüsünüde ekleyerek.

boyunluk çiçeğinide 10 ilmek başladım birkaç sıra haroşa ördüm iki kenardanda eksilttim bitene kadar ilmekler 6 yaprak yapıp yanyana koyarak diktim ortasının gülünüde

düz ters örg örüp kıvırarak gl şekli verip dikerek çiçeğin ortasına diktim.

bu şekilde takım yaptım çokta güzel oldu yapacaklara kolay gelsin ip markasının resminide ekledim tığ 0 numara.

kasket ve örgü kısmı:kasket yerini yapmadan önce birkaç sıra sık iğne çevresini döndüm ve kasket kısmını arkalı önlü sık iğne olarak ördüm kesme filan yok sonradan iki kenarını yukarı kıvırıp diktim.

saç örgüsünü 4 ilmek başladım düz ters örgü olarak 3 şerit ördüm ve örgü yaparak diktim.

kasket şapka modeli,örgü şapkalar,örgü boyunluk,fıstıklı kasket şapka

Reklamlar
örgü, şapka bere atkı eldiven kategorisinde yayınlandı. Etiketler: , . Leave a Comment »

güzel yorumlarınızı alayım

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: