örgü bolero,kısa örgü bolero modeli

yeni örgü bolero modeliyle herkese selam…

bu modelde sırada bekliyordu sonunda yaptım biraz dar oldu ben yapılışını resimledim

yapmak isteyen bedenine göre ve ipinin kalınlığına göre sayısını ayarlasın

öne gelecek yerin ilmek sayısını birkaç ilmek daha artırmalıydım önden rahat kapanması için.

boleroya 4 numaralı şişle 94 ilmek başladım ve 1 karıştan fazla ördüm kola göre göz kararı.

yaka oyuntusu için ortadan kesme yaptım birkaç sıra ördüm iki kenarı. sonrada öne gelecek yer için sol yanından 2. resimdeki gibi 8 ilmek şişe ekledim ve pirinç lastik yaptım ama lastiği pirinç

olmasaydı daha iyi esnerdi pirinç topluyor biraz.bu şekilde uzunca ördüm resimdeki gibi arkanın sayısının aynısını ön tarafına yaparak diktim eşit olması için koltuk uzunluğunu yanii.

arka alt yerinide dikip kalanını yine aynı sayıda örüp sağ omuza örerek birleştirdim (bilmeyen diker)lastiğini hariç onu örerek uzattım ve yaka oyuntusu yaptığım yere diktim ve bitirdim.

örgü bolero modeli,kısa bolerolar,örgü bolerolar

Reklamlar
örgü, bolerolar kategorisinde yayınlandı. Etiketler: , . Leave a Comment »

güzel yorumlarınızı alayım

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: