örgü damacana kılıfı

yine kendi tasarımlarım’dan olan bir model bu örgü damacana örtüsü(kılıfı).

ben çok beğendim çok güzel oldu örgü poşetliğiyle takım yapacaktım çiçeklerinide örüp

hazırladım ama krem zemin ipim azdı yetmedi önceden almış olduğum bir ipti aynısından bulamam sanırım şimdilik poşetliğini sonraya bıraktım.

ben gelincik çiçeğini çok sevdiğim için bu çiçeklerden ara sıra yaptığım örgüleri ekliyorum

istediğiniz çiçeklerden örebilirsiniz bu model ayçiçeklide çok güzel olur.

yapımını istediğiniz örgüden başlayabilirsiniz isterseniz sadece trabzanla zeminini örebilirsiniz

damacananın heryerinin kapanması için delik delik boşluklar istemeyenler nasıl isterse zeminini ona göre örebilir çiçeklerde daha kolay dikilir.

yapımı için damacananın cevresini ölçerek zincir çekip halka yaptım ve bu şekilde örnek koyarak ördüm sürekli ölçtüm tabiki üst tarafına gelincede sıkiğnelerle ara ara keserek süreklide takıp

ölçerek eksiltmeleri yaptım ve boğaz kısmında hiç eksitme yapmanan biraz daha örerek bitirdim.

çiçekleri yaprakları tomurcuklarıda ördüm ve ayarlayarak diktim. biraz uğraştırıcı oldu ama sonuç çok güzel oldu beğenip yapmak isteyen olursa kolay gelsin.

örgü damacana örtüsü modeli

Reklamlar
örgü aksesuarlar kategorisinde yayınlandı. Etiketler: . Leave a Comment »

güzel yorumlarınızı alayım

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: