tığ örgüsü bebek tulumu

yeni bir örgü modeliyle herkese merhaba.

sonbahar geldi artık örgü sezonuda açıldı birçok blogcu arkadaş gibi bende biraz örgülere ara vermiştim şimdi yeni bir örgü modeliyle blogumu yeniliyorum.

basit tığ işi bebek tulumu modeli.

tulum önce normal üstten başlanan yelek olarak örülüyor bacak kısımları için yarı yarıya ayrılarak örülerek tulum modelini verdim oldukça kolay bir tulum bu. resimleri büyük boyutta anlaşılır şekilde ekledim yapmak isteyenler kolaylıkla bakarak yapabilir.

örgü bebek tulumu modeli, tığ işi bebek tulumu

Reklamlar
örgü, örgü bebek tulumu kategorisinde yayınlandı. Etiketler: . 2 Comments »

2 Yanıt to “tığ örgüsü bebek tulumu”

  1. Anonim Says:

    Robada artırmayı kaç kaç yaptınız?

  2. biryudumhobi Says:

    Robanın yapılış resmine bakınız her sırada artırma yerlerinden ikişer tane artırma yaptım.fakat boyutunu nekadar istiyorsanız artırmalarıda ona göre ayarlamalısınız.


güzel yorumlarınızı alayım

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: